За нас

За нас

IconВ голямото разнообразие от компании и оферти за телевизия, интернет и телефон е все по-трудно да се ориентираме за най-изгодното предложение на мястото, в което живеем. Ето защо създадохме Kabelna.com – интернет портал за интернет, телевизионни и телефонни услуги, който е направен от потребители за потребители. Тук можете да видите кои са компаниите във вашето населено място, да търсите по различни услуги, да сравните актуалните промоции в бранша или да намерите отговори на почти всички технически и потребителски въпроси свързани с комунални услуги.

Всеки доставчик има собствено представяне или „Ревю“, в което е описана максимално подробна административна и търговска информация. В ревютата ще намерите предлаганите пакетни предложения на компанията, единичните цени за отделните услуги, както и населените места с покритие. Всеки потребител може да оцени доставчика чрез опростена система за рейтинг под формата на 5 звезди.

Kabelna.com е амбициозен проект, който ще се развива с акцент върху локаните услуги, които се предлагат от различните доставчици. Основната ни цел е ползвателите да се ориентират бързо и удобно, както и да направят информиран избор, чрез който да спестят средства от месечни такси.

Информацията в Kabelna.com е отразена от официалните уеб сайтове на доставчиците. Екипът на Kabelna.com не носи отговорност за несъответствия между данните в уеб сайтовете на доставчиците и реалните условия, които доставчиците предлагат. Всеки от доставчиците, които са представени в Kabelna.com е уведомен за присъствието му в портала и носи отговорност за навременната подмяна на информацията, която го засега и е в негов интерес.

Вижте повече на www.selectra.bg