За реклама

За реклама

IconKabelna.com предлага гъвкави и разнообразни рекламни планове, които са съобразени с ползваемостта и ефективното присъствие на рекламодателите на страниците на портала.

Изискването за дадена компания/доставчик на телевизионна услуга да стане рекламодател е юридическото лице на компанията/доставчик да присъства в „Публичния регистър на предприятията, разпространяващи програми“ към Съвета за електронни медии (СЕМ) или в регистъра на Комисията за регулиране на съобщения (КРС).

Рекламата се състои в рекламни позиции с акцент върху бранд, конкретна услуга, абонаментен план или промоция. Рекламата може да е директна или партньорска.

Директната реклама обхваща определени общи рекламни площи на страниците на Kabelna.com, а партньорската е свързана с позиции в детайлните ревюта на всяка отделна компания.

Независимо дали дадена компания е рекламодател/партньор на Kabelna.com, условията на услугите, които предлага, ще присъстват в сравнителните функции на портала, за да се гарантира информирания избор на потребителите.

Ако не срещате представяне на вашата компания/доставчик – свържете се с нас.

Ако информацията във вашето представително ревю не е достатъчна или не е точна – потърсете ни, за да направим корекции.

Ако искате да установите рекламни или партньорски отношения с нас не се колебайте да ни потърсите.

Към КОНТАКТИ…